Menu

We hebben een erg ambachtelijke keuken, het bereiden van Unagi Kabayaki van levende palingen, fileren van hele vissen, tot het maken van onze eigen ijs, onder leiding van Daniel Kwan en zijn sous-chef Stefan Mercera.

”In Azië nuttigt men vettige rauwe vis op een koude temperatuur .

Zo ontstaat er een fusie tussen de temperatuur verschillen van het vis en ons eigen lichaamswarmte en is het resultaat een smeltende vis op uw tong.

Wij zijn ons altijd bewust van dit theorie geweest maar hebben nooit nog meer grondig naar gekeken wat de mogelijkheden zijn omdat je in een auto-pilot gaat door een altijd vaste kaart.

Maar die drang was wel om innovatief te koken en zo bedachten we een gerecht met Hamachi met een roomijs van wasabi en mousse van avocado en structuren van yuzu, waarbij het vis als het ware net als de klassieke vette vis sashimi’s in uw mond zal smelten. gecomplimenteerd met frisse zuren van de garnituren, Een gerecht die ons keuken representeerd.

 


ONO Xperience menu

Met de ONO Xperience menu nemen wij u mee op een culinaire avond die in het teken staat van gastronomie, innovatieve creaties en een ongedwongen sfeer.

***

A La Carte

Uiteraard hebben we nog onze A La Carte!
Maar dan op onze eigen manier.

(Maar verwacht hier geen california maki’s)

Ervaar de fusion tussen de Japanse en Franse keuken.

Japanese fusion
dining

Bij Ono Fusion geniet u van de mix tussen de Japanse en Franse keuken. Een unieke en vaak verassende smaak combinatie. Alvast kijken naar de mogelijkheden?

Helaas moeten wij u missen in het restaurant vanwege de nieuwe maatregelen, maar u hoeft ons niet te missen want u kunt nog steeds van een stukje Ono genieten bij u thuis!

Dinsdag – zondag 15:00 – 21:00

Hoe kunt u bestellen?

Antoine Platekade 1005
3072 ME Rotterdam

Voor bezorgen kunt u ons een Whatsapp sturen om een betalingsmogelijkheid te ontvangen. Wij bezorgen naar deze postcode gebieden: 3071 & 3072

Afhaal
menu

Menu
Kaart

Wijn
Kaart

Een mix van twee cuisines met uitzicht over de Rijnhaven.